Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

El futur Museu Arqueològic de Pol·lèntia (Alcúdia)

maiorica | 30 Juny, 2007 18:25

El Museu Monogràfic de Pol·lèntia, un dels més importants a Mallorca sobre la presència romana a la illa, cambiarà d'ubicació en poc temps. Després de molts entrebancs, l'Ajuntament d'Alcúdia disposa d'un solar per a edificar el nou edifici que substitueixi l'actual emplaçament, que s'havia quedat petit davant el creixent nombre de peces acollides i l'escassetat d'espai.

Museu Monogràfic d'Alcúdia

 (Segueix)

La Leyenda del Beso (1924)

maiorica | 29 Juny, 2007 00:11

Una trista notícia

maiorica | 27 Juny, 2007 23:12

Avui a Mallorca Confidencial hi ha una notícia que no és primeríssima plana; però al meu entendre, és de suma gravetat a nivell periodístic i comunicatiu. Una notícia que posa en evidència la gradual perversió i corrupció que pateixen els mitjans de comunicació sorgits en els darrers anys a les nostres illes, tant pel seu poder aparent poder, com per la seva fragilitat real davant d'interessos obscens i aliens del servei públic.

Libertad Balear

Empiezan los despidos en Libertad Balear

 (Segueix)

Declaraciones de Ángel Acebes ayer en Palma

maiorica | 27 Juny, 2007 00:27

El conglomerado de partidos que formarán el próximo Gobierno autonómico no va a traer nada bueno.

Será aun peor que el mal llamado Pacto de Progreso.

...

 (Segueix)

Poema nº 20

maiorica | 25 Juny, 2007 23:07

Puedo escribir los versos mas tristes esta noche...

Pablo Neruda (así lo recitaba el autor).

Habemus Governum Balearicum

maiorica | 25 Juny, 2007 20:45

Ja tenim nou govern, denominat pels seus protagonistes com Govern pel Canvi.

Aquí tenim els nous organigrames:

 (Segueix)

Ramon Roig (1849-1907)

maiorica | 22 Juny, 2007 22:15

Ramon Roig i Torné (Lleida, 3-8-1849 - Cartagena, 10-5-1907) fue compositor, director de banda y violinista. Comenzó su carrera musical en la Banda Municipal de Lleida que dirigía su hermano Jaime, tocando la lira. En 1865 entró en el mundo musical militar, tocando en una banda de Zaragoza. Allí empezó a ampliar sus sencillos conocimientos musicales, progresando hasta hacerse un hueco como director de banda y compositor. Tanto fue así, que en 1876 llegó a Madrid para hacerse cargo de la banda del segundo regimiento de Ingenieros de Madrid, una de las más reputadas de la capital.

 (Segueix)

Jaume Matas: el Titànic fa aigües a Balears

maiorica | 21 Juny, 2007 22:01

Quan un partit perd el poder després de molt temps de govern és normal passar un temps de reciclatge i renovació per optar novament a governar. Així ha passat amb totes les forces polítiques en tots els àmbits de govern, i sovint són processos que triguen en posar-se en marxa degut a la resistència dels dirigents a donar pas a cares i idees noves. Tot indica que dins el PP s'inicia un procés similar; però sobtat.

 (Segueix)

Bon Dia Mallorca i Munar: Cambio Radical

maiorica | 20 Juny, 2007 22:31

Les peripècies del diari Bon Dia Mallorca són d'una essència tan inescrutable com previsible. Tenia pensat fer un altre article sobre les seves habilitats informatives, ara que disposo de més temps i el material és abundós. Per exemple, ahir dimecres.

Llegint el diari d'avui, he vist a la portada una de les fotografies institucionals de Maria Antònia Munar, que fàcilment qualsevol pot descarregar-les aquí, a la pàgina web del Consell de Mallorca. La foto era aquesta, però de cos sencer:

Maria Antònia Munar

 (Segueix)

Las primeras deliberaciones de Aina Calvo y su equipo

maiorica | 19 Juny, 2007 22:56

Unas imágenes que no dejan lugar a dudas: la renovación se ha impuesto en la alcaldía de Palma, con neta proyección internacional. La actividad febril en su despacho, aquí palpable, no deja lugar a dudas:

Pues tampoco es tan joven. Eso sí, alguno de sus socios de gobierno debería ponerse a régimen.

Y Catalina Cirer? pues a predicar con el ejemplo...

1 2 3  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS