Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

La Cabina (1972)

maiorica | 28 Abril, 2008 22:07

Una obra maestra, injustamente olvidada. Parte 1,

 (Segueix)

Reial Mallorca i Atlètic Balears, una rivalitat condemnada a refer-se

maiorica | 25 Abril, 2008 12:46

Per enèsima vegada, els clubs de futbol Reial Mallorca i Atlètic Balears s'enfronten a la lliga. És una rivalitat a nivell palmesà, tanmateix, un tant reduïda, donat que es tracta del segon equip de l'equip vermell contra el primer dels blanc-i-blaus, i amés a la tercera divisió. Fa molt temps que els mallorquinistes varen aconseguir el domini esportiu i social enfront dels baleàrics.

Escut R. Mallorca    Escut At. Balears

 (Segueix)

Diguem no

maiorica | 23 Abril, 2008 23:04

L'exgerent de l'empresa pública de serveis informàtics Bitel, Damià Vidal, assegurà en les seves declaracions davant del jutge i de la Policia que està «en tractament psicològic» a causa d'un problema mental: "ser incapaç de dir que no, amb tota la problemàtica econòmica i familiar que això suposa".

Damià Vidal està sent investigat per la pressumpta malversació de devers 700.000 euros de Bitel.

Jo dic, NO. 

Gli aranci olezzano... (1890)

maiorica | 22 Abril, 2008 00:05

de Cavalleria Rusticana. 

Una figura musical menorquina per redescobrir: José María Martín Domingo

maiorica | 17 Abril, 2008 19:02

Dins de l'àmbit musical de les Illes, i en concret a Menorca, va existir una figura encara totalment desconeguda pel seu escàs (però existent, al cap i a la fi) vincle personal i artístic amb l'illa, afegit al fet de conrear un estil musical poc identificat amb el nostre arxipèlag. Almenys, fins allà on ara sabem. Es tracta de José María Martín Domingo.

José María Martín Domingo (Segueix)

Ciutat d'Alcúdia: la nova Urbs Pol·lèntia

maiorica | 16 Abril, 2008 23:51

El procés de transformació de la Ciutat d'Alcúdia en els darrers anys està sent prodigiós, amb una ferma aposta per la cultura apoiada en el seu importantíssim patrimoni històric. Les seves característiques li estan permetent forjar un model turístic de qualitat basat en el seu privilegiat casc urbà medieval, sense menysprear el turisme estival concentrat als enclavaments costaners. I tot combinat amb un potent creixement demogràfic, on els gairebé vint mil habitants actuals aviat doblaran la població de fa només deu anys.

Pla antic d'Alcúdia

 (Segueix)

The Big Country (1958)

maiorica | 14 Abril, 2008 21:18

de Jerome Moross (1913-1983).

 (Segueix)

On the desk (1987)

maiorica | 11 Abril, 2008 19:41

A very interesant song, with a well-done english lyrics that apologize the stronger culture in spanish music all around the world. These precedents on 80's are the inicial career of brilliant actually music stars of latin roots, like Alejandro Sanz, Ricky Martin o Rodolfo Chikilicuatre.

Listen and enjoy.

 (Segueix)

Palma el Periódico, una publicación al servicio de los Palmesanos (ahora SÍ)

maiorica | 11 Abril, 2008 17:13

Hace unos meses escribí un texto poniendo a parir la publicación mensual "Palma el Periódico", al calificarla de infamemente partidista. Nació hacia febrero de 2007, y su panfletarismo descarado a favor del PP era de vergüenza. Así lo dije, y así lo creía. Entonces... no ahora.

 (Segueix)

Manhattan Beach (1893)

maiorica | 09 Abril, 2008 21:59

de John Philip Sousa (1854-1932). 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS