Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

Cinderfella (1960)

maiorica | 30 Agost, 2008 12:38

Legislar per dignitat

maiorica | 26 Agost, 2008 22:24

La llei de serveis socials que prepara la Conselleria d'Afers Socials presenta unes novetats del tot inaudites. El projecte de llei pretén reconèixer el dret a l'alimentació, a l'allotjament i al vestit a qui no pugui cobrir aquestes necessitats. Serien considerades com un dret bàsic de la persona, a la mateixa alçada que la sanitat, l'educació i les pensions.

 (Segueix)

Sábado Cine (1973)

maiorica | 25 Agost, 2008 21:12


 

El bicing, opción al transporte privado

maiorica | 24 Agost, 2008 18:02

En los últimos meses ha surgido una nueva oferta de transporte público: el Bicing o alquiler de bicicletas, consistente en la creación de una red urbana de aparcamientos con dispensadores de bicicletas de titularidad municipal. Hasta el momento, el sistema se ha implantado con éxito de usuarios en grandes ciudades españolas como Barcelona, Zaragoza o Madrid. En Europa, el servicio ya funciona en París, Viena, Bruselas, Lyon o la vecina Perpinyà. 
Bicing     Bip
Bizi     Velib
 
 (Segueix)

Libertine (2002)

maiorica | 20 Agost, 2008 14:42

de Kate Ryan (1980-)

Cretino

maiorica | 17 Agost, 2008 18:28

Noticia publicada en El Mundo. El autor se merece el título de CRETINO MAYOR. Por no decir IMBÉCIL. 

El coordinador de la agrupación Ciutadans-Partido de la ciudadanía, José Antonio Braojos, ha destacado que casos de presunta corrupción como el del consorcio Turismo Joven se desarrollan por la "afinidad" que existe entre corrupción y catalanismo, condiciones que, según ha considerado, "van de la mano"

 (Segueix)

Aragó Bulevard

maiorica | 16 Agost, 2008 00:35

El carrer Aragó de Palma entra en la recta final del seu eixamplament, que el durà a una remodelació en tota la seva amplitud. Des de la plaça Güell fins els accessos a Via de Cintura i l'autopista d'Inca, ja són poques les edificacions antigues (totes elles casetes baixes, la majoria en estat ruïnós) que cal esbucar per poder eixamplar de manera uniforme aquesta via urbana, a similitud del tram inicial entre la mateixa plaça i avingudes. Al tram final, fins es Pont d'Inca i Marratxí, les dificultats es redueixen a dues grans finques buides (costat muntanya) sense pràcticament edificacions.
 
 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS