Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

Cent cartes al director

maiorica | 31 Gener, 2009 19:37

Ahir divendres vaig arribar a cent cartes al director publicades als diaris locals de les Illes Balears. Enviades des de fa dos anys, des del 3 de febrer de 2007 fins avui. Més en detall, me les han publicades els següents mitjans:

Diari de Balears (63)
Última Hora (50)
Diario de Mallorca (45)
El Mundo (20)
Veu de Sóller (2)
Setmanari Sóller (2)
 
Agraït a tots. Naturalment, ho faig per gust i inquietuds personals.

Analitzar quines cartes són publicades per uns i altres i quines no és un exercici interessant que, de fet, sempre he practicat i les conclusions són curioses, si més no previsibles. Ho deixo per un altre dia, avui és una jornada commemorativa de gran satisfacció personal.

L'auditori municipal de Sóller

maiorica | 28 Gener, 2009 21:01

Des de la meva primera visita a Sóller he pogut gaudir de la monumentalitat que caracteritza la ciutat de Sóller, acuradament conservada i testimoni de l'esplendor econòmic que visqué en èpoques passades. He admirat el seu patrimoni modernista, l'elegància de les seves edificacions i el seu traçat urbanístic elegant i acollidor, vora les faldes de la Serra de Tramuntana.
Pl. Constitució - Tramvia de Sóller al Port de Sóller
 (Segueix)

Mickey Mouse-The Band Concert (1935)

maiorica | 24 Gener, 2009 18:35

La ciutat peatonal: o el cotxe, o nosaltres

maiorica | 20 Gener, 2009 23:21

Els processos de peatonalització a les principals ciutats europees sempre han patit un rebuig inicial per part dels col·lectius afectats. No tant pels perjudicis objectius que aquesta pugui comportar, sinó per la immediatesa de les incomoditats que hi suposaria.
 

 (Segueix)

Elogio de la Banda Municipal de Palma

maiorica | 19 Gener, 2009 23:52

Quiero destacar desde estas líneas mi admiración por el excelente trabajo realizado por la Banda Municipal de música de Palma, el mejor conjunto de las islas a mi parecer, y que sin duda puede rivalizar con las mejores bandas de España.
 
 
(la Banda Municipal interpretando una Fantasía sobre temas de las óperas de Giacomo Puccini)
 (Segueix)

Mi casita de papel (1944)

maiorica | 17 Gener, 2009 00:41

de Francisco Codoñer Pascual (1898-1989).

Tots podem ser terroristes

maiorica | 12 Gener, 2009 23:22

Suposem que qualsevol de nosaltres és tancat a una cel·la indefinidament, aïllat i en condicions infrahumanes. Suposem que la única possibilitat d'escapolir-se és matar a carceller quan ens dugui l'escàs menjar del que disposem. Ho faríem? molts dirien que no serien capaços; però a mesura que passessin les setmanes i els mesos, el nostre instint de supervivència actuaria per sobre de qualsevol ètica personal. Molts ho intentaríem, davant el perill real de morir.
La vida es sueño (Calderón de la Barca) 
 (Segueix)

Baleares sin himno

maiorica | 12 Gener, 2009 01:10

A diferencia de otras comunidades, Baleares carece de himno propio. Cada isla tiene el suyo tradicional, más o menos oficial (y casi desconocidos entre islas), pero no hay ninguno que sea común.
 (Segueix)

La Escoba (1965)

maiorica | 05 Gener, 2009 20:25

de los Sírex.

The Syncopated Clock (1945)

maiorica | 03 Gener, 2009 20:00

de Leroy Anderson (1908-1975).

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS