Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

Eloise (1968)

maiorica | 25 Febrer, 2009 16:12

de Barry Ryan (1948-).

Fou número u a Espanya durant tot febrer de 1969. Ara fa 40 anys.

Inoblidable, emperò, la personalíssima adaptació que en va fer en 1986 Tino Casal (1950-1991).

La Creu dels Caiguts de Sóller

maiorica | 22 Febrer, 2009 13:45

Dins els meus passejos per la Vila de Sóller sempre que puc, hi ha un fet que no acabo d'explicar-me. Em pregunto per què encara segueix en peu a la plaça d'Espanya, davant l'Estació del Tren, el monument de la Creu dels Caiguts.
Monument als Caiguts de Sóller
 (Segueix)

Una clase dividida (A Class Divided, 1985)

maiorica | 14 Febrer, 2009 23:18

Documental que trata de explicar las expectativas y etiquetas en educación, así como el efecto Pigmalión. La profesora Jane Elliott explica su ejercicio de los ojos azules vs. ojos marrones. Riceville, Iowa, 1970. 

Parte 1,

 (Segueix)

La democràcia de les vanitats

maiorica | 11 Febrer, 2009 21:18

A l'últim any l'Estat espanyol s'ha vist abocat a una profunda crisi econòmica que ve a agreujar una creixent crisi política i social ja existent. Crisi derivada del nostre sistema polític, sorgit de la transició com a tal fruit d'un consens d'urgència, que mancat de revisions periòdiques en 30 anys ha derivat en una democràcia escleròtica, rutinària i superficial. La classe política actual es nega a introduir reformes constitucionals de fons tement perdre el seu estatus, la qual cosa ha empobrit nobles valors com el consens, el diàleg, el respecte i la tolerància. El descrèdit és devastador, i no solament l'executiu i el legislatiu el pateixen.
 (Segueix)

Torrebruno - La suegra ye-yé

maiorica | 05 Febrer, 2009 00:02

Por qué leo periódicos? para no creer en ellos

maiorica | 04 Febrer, 2009 00:31

Extraído de El Confidencial.

Los mismos síntomas, idéntica enfermedad (resumen).

Por Jesús Cacho.

****************************

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS