Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

La segunda oportunidad (1978-79)

maiorica | 22 Juny, 2009 21:21

TV3 e IB3, un pacto entre desiguales

maiorica | 18 Juny, 2009 10:17

Recientemente pasó por nuestras islas la directora general de TV3, Mònica Terribas. Además de atender a los medios por cuestiones relacionadas con la cadena catalana, Terribas tuvo que afrontar un cúmulo de preguntas relacionadas con el llamado "acuerdo de reciprocidad" entre TV3 e IB3, mediante el que determinados programas de la cadena catalana no pueden verse en las islas.
Mònica Terribas 
 (Segueix)

Televisió de Mallorca, per a una creixent minoria

maiorica | 14 Juny, 2009 09:25

Que un programa de televisió de les Illes arribi a tres-centes emissions no és gaire habitual a un món comunicatiu dominat per les audiències i la rentabilitat. Va organitzar-se l'emissió núm. 300 al Teatre Principal de Palma per celebrar-ho, i calia fer reserva per assistir-hi. Ho vaig deixar fins a darrera hora pensant-me que no seria difícil tenir lloc. El motiu? que la cadena té una escassa audiència, i que el programa s'emet en una franja horària dominada pels grans canals. Però vaig quedar-me fora: tot estava reservat. Vaig pecar de confiança.

De Nit amb Neus Albis 

 (Segueix)

Anton Karas (1906-1985)

maiorica | 03 Juny, 2009 15:17

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS