Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

No m'(ens) engegueu

maiorica | 05 Maig, 2007 19:20

Acabo de remetre aquest missatge als candidats a la batlia de Palma. Potser encara hagi esperança de veure una campanya d'idees i no fonamentada en photoshops, mitins amb confetis, i somriures falsos.

"Estimat/da (candidat/da),

La candidata pel PP, Catalina Cirer, ha dit: “sempre he pensat que els debats han de servir per donar a conèixer actuacions i propostes als ciutadans”. Però després diu, “dins la nostra planificació de campanya i la manera que hem triat per transmetre aquestes propostes del Partit Popular, no hi tenim previst fer-ho en forma de debat”.

Al meu entendre, això és un insult als ciutadans.

Per tant, com ciutadà emprenyat i indignat, us convido a que tant tu com (Eberhard Grosske / Aina Calvo / Miquel Nadal), feu el següent:

-Posar-vos d’acord ràpidament per trobar un lloc per celebrar-hi un debat (si cal fer-ne més d’un, millor), preferiblement un aforament gran amb presència lliure de públic i, si pot ser, torn de paraula pels ciutadans.

-Trieu el moderador i, si s’escau, periodistes de mitjans diversos per fer-vos les preguntes que calguin.

-Convidar a tots els mitjans audiovisuals i escrits a assistir-ne, perquè puguin enregistrar o emetre el debat amb tota llibertat.

-Convideu a totes les associacions i entitats ciutadades a assistir-ne.

-Informeu en tot moment del procés a Catalina Cirer per a que es pugui incorporar sempre que vulgui, i tingui el seu lloc reservat fins l’últim moment. Que mai pugui dir que se l’ha marginada, sinó perquè ha volgut unilateralment.

-No convertiu el debat en un atac fàcil a qui no es pot defensar, i doneu a conèixer les vostres propostes amb pedagogia i crítica constructiva.

Com a persona amb criteri i resident a Palma, em sentiré insultat si és impossible celebrar un debat en aquesta ciutat. Si no es fa, perdrem tots, ciutadans i candidats. Podrien haver “guanyadors” i “perdedors” en l’envit; però tots triomfareu per la vostra valentia i respecte vers els ciutadans. Almenys haurà una esperança per a la democràcia real i participativa.

Catalina Cirer ja m’ha engegat; no ho feu vosaltres."

Qui no ho intenta, res guanya. Tampoc tinc res a perdre, apart de la fe en la classe política.

PD: el títol anava a ser "Fins els collons de tot plegat". Però he preferit ser políticament correcte.

Comentaris

  1. Polítics, compliu o marxeu!

    Iniciativa ciutadana per la responsabilitat política a Barcelona i Sabadell. Signeu per una política sense mentides!
    www.respolis.cat

    respolis | 14/05/2007, 01:13
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS