Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

Antich elige Son Espases

maiorica | 04 Octubre, 2007 21:08

de Mallorcadiario.

El culebrón sobre el futuro del nuevo hospital de referencia de Baleares ha llegado a su fin: Antich tiene previsto anunciar este viernes que se continuarán las obras en Son Espases, eso sí, alejándolo unos cientos de metros del monasterio de la Real. Este es el resultado de la reunión que durante toda la tarde de este jueves han mantenido los líderes de los seis partidos que conforman el Govern en el Consolat de Mar [...]

El plazo de construcción, la amplitud de la finca y el dinero que las arcas públicas perdían cada día que las obras de construcción del hospital permanecían paradas, han sido los argumentos que siempre han obligado a Antich a tener presente la opción de Son Espases y que, al parecer, han sido definitivos.

Comentaris

 1. Govern suïcidat.

  El Govern s'ha suïcidat amb aquesta decisió. Els que hem donat suport a algun dels partits que formen el nou govern NO volíem l'hospital a So n'Espases allà per diferents motius, com el fet que estigués en terreny rústic en una zona on en principi no es pot edificar per ser inundable. Molts no ho perdonaran i, a part, hi hauran enfrontaments dintre dels mateixos partits que podria causar una crisi política de greus conseqüències pel país.

  El PP torna a estar a prop de la majoria absoluta (i per molts d'anys).

  Joan | 05/10/2007, 18:08
 2. Govern suïccidat? o consolidat?

  Amb tots els meus respectes, queden per endavant molts d'anys de legislatura, i el Govern per la Sostenibilitat just ara té els primers Pressuposts per executar.
  No crec que sigui bo esser tan dramàtic amb el tema de Son Espases. Crec que a l'opinió pública se li pot explicar (i podrà entendre millor), que s'hagi optat per la manco dolenta de les opcions.
  A mi em dona la impressió que el President Antich obra de bona fe i necessita de tots els partits que han subscrit el pacte, sense fisures entorn l'objectiu comú que és governar.
  Joan, amb tot el meu respecte (una vegada més), "alguns partits" minoritaris han de ser conscients de la seva minoria i saber respetar les majories que s'articulen en una societat democràtica. El marge de maniobra en aquest cas era molt petit (al manco jo he captat aquesta informació). Crec que el votant raonable això ho ha d'entendre. I no desespereu. Teniu per endavant tota una legislatura. Es poden fer moltes coses en quatre anys (en queden tres). Ànim.
  Salutacions!!

  victoria | 05/10/2007, 21:25
 3. so n´espases

  " Sombras le avisaron que..."
  El tifón sobre so n´espases algo predice, es un augurio de lo que pueda ser. Un hombre herido, unas obras semi derruidas por el huracán.. que lo tengan en cuenta porque parece ser que a los dioses no les gusta esta decisión.

  marta | 06/10/2007, 16:25
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS