Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

Fira d'Alcúdia 2007

maiorica | 05 Octubre, 2007 21:47

Fins el proper diumenge se celebra la dinovena Fira d'Alcúdia, celebració perduda temps enrera però recuperada des de 1989, que poc a poc intenta convertir-se en un lloc de trobada a imatge del Dijous Bo de Inca per tots els mallorquins del nord de l'illa.

El punt neuràlgic de les activitats tindran lloc al Recinte Firal obert al passeig de la Mare de Déu de la Victòria, que resarà obert de les 10 fins les 22h. Allà trobareu una variada mostra de productes i vins tipics de Mallorca. Així com vàries exposicions relacionades amb l'àmbit històric i ecològic de la ciutat (d'acord amb la definició institutional de "municipi ecoturístic").

Tampoc faltaran a altres bandes de la ciutat activitats complementàries: mostra d'artesania (Porta des Moll) i de maquinària agrícola (av. Prínceps d'Espanya, dissabte), exposició fotogràfica (Can Joanet), exposició de bestiar (av. Prínceps d'Espanya, diumenge), jocs infantils varios, actuacions musicals (jazz, banda de música...), exposició de cotxes i motos antics (av. Prínceps d'Espanya, diumenge), taller de panades, esport,  passacarrers...

També els casals de Can Joanet i Can Fondo restaran oberts de manera extraordinària tot el cap de setmana pels visitants, amb exposicions diverses. Menció especial mereix l'organitzada a la Biblioteca Municipal de Can Torró sobre el ferrocarril a Mallorca, per celebrar anticipadament el fet que el tren arribarà a Alcúdia durant aquesta legislatura.

A més, tant el Museu Monogràfic de Pol·lèntia com la zona arqueològica de l'antiga ciua romana restaran oberts els matins de dissabte i diumenge (aquest darrer dia, entrada gratuïta). Tot serà puntualment cobert per Alcúdia Ràdio.

Per a obtenir informació més detallada, podeu veure el programa aquí.

Comentaris

  1. Visca Alcúdia!

    No he pogut veure la Fira perquè he tingut guàrdia aquest capvespre i així demà lliuro (i la podré potejar, :-)), però vos anim a venir a Alcúdia prestet que després es posa fins a dalt de gent!. Llàstima que encara no tenguem el tren.
    Sobre l'exposició que hi ha a Can Torró del tren vos he de confessar que és un poc decebedora. Les imatges no són originals, i a més les còpies i la presentació no es que sigui de molta qualitat. Però bé, és el que hi ha. Si passau per la biblio, un lloc tranquil on reposar del bullici, (deu ser l'únic dia de l'any), no deixeu de visitar l'exposició del soterrani "8 anys fomentant la lectura". Es una mostra del que s'ha fet en dues legislatures entre la comunitat educativa, la biblioteca i l'ajuntament, amb el Programa PBE de la F.Bertelsmann. El que poden fer els nins és impressionant!. al manco a mi m'ha agradat.
    Salutacions!!

    victoria | 06/10/2007, 20:00
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS