Administrar

Calaix de sastre arran la meva vida quotidiana a Ciutat de Mallorca

A cada porc li arriba el seu Sant Martí: Antonio Alemany Dezcállar

maiorica | 19 Febrer, 2010 17:00

Diari de Balears: Retirada de passaport i fiança de 250 mil € a l'autor dels discursos de Matas.

Diario de Mallorca: El juez fija fianzas de 2500.000 euros para el jefe de prensa del PP y para Antonio Alemany.

Última Hora: El juez retira el pasaporte y pone una fianza de 250.000 euros al autor de los discursos de Matas.

El Mundo: Fianzas de responsabilidad civil de 250.000 euros para Martorell y Alemany.

Esperem que es faci justícia i que, apart de les corrupteles i la decaiguda vida política, la justícia també actuï contra la putrefacció del periodisme xantatgista, difamador, polititzat i sectari que representa l'execrable personatge que nom (Don?) Antonio Alemany Dezcallar.

Aquí tenim la resposta del periodista "independent", en la línia de l'autor: amb "seny, cordialitat i ponderació": Mi experiencia con el juez Castro y el fiscal Horrach.

Algunes perles del seu text:

"...tenía una relativa buena impresión del juez Castro porque, aunque justiciero y desaforado, me parecía un juez valiente. [...] Tras la experiencia de ayer, tengo una mala opinión..."  Naturalment, un jutge pot ser millor que el rei Salomó... fins que actua contra tu. Molt coherent, si senyor, lloar el sistema mentre actuava contra els teus adversaris i despotricar contra ell quan actua en contra teva.

"...al edificio de los Juzgados estaban los fotógrafos de los medios de siempre: Diario de Mallorca y los de los periódicos de Pedro Serra..."  Sempre esmenta als diaris del Grup Serra, fruit de la seva obsessió de veure conspiracions d'aquest grup contra ell. Ha afegit al Diario de Mallorca, medi amb el que té relacions cordials... però que ara fica al mateix sac.

"Las imputaciones son tan graves como intolerables..." Frases breus com aquestes diuen molt: una imputació pot ser fundada o infundada, però no pot ser intolerable. Aquest llenguatge revela un judici de valor, una valoració personal sota la qual subjau una convicció d'impunitat i de trobar-se per sobre del bé i del mal que sempre l'ha caracteritzat per jutjar a la gent.

"...el interrogatorio me ha parecido, sencillamente, demencial, en sus formas y en su fondo." Opinió personal lògica en tractar-se de l'imputat. Això és un argument escrit contundent i per defensar-se?

"Tanto el juez Castro como el fiscal Horrach, con enfermiza insistencia, practican el método apodíctico, es decir, que lo que ellos afirman es incondicionalmente cierto y necesariamente válido" Ells tenen una documentació que els ha portat a aquesta imputació. Quan cridaven a imputats d'UM a aquest senyor li semblava molt bé, i si eren del PP senzillament xerrava d'altres coses. Ara són "gent malaltissa" (aquest individu insulta amb una facilitat...i li sembla tan normal...!)

"Toda su argumentación se ha basado en intolerables juicios de intenciones y en una pretendida «lógica», mimbres tan etéreos como inaceptables cuando se está jugando con la rectitud y los derechos de las personas." Quan es tracta d'ell, bé que parla de drets de l'individu! I quan el seu diari encetava campanyes contra persones determinades sense judici previ, què deia ell dels drets de les persones? Callava com putes.

"Hechos, no hipótesis absurdas." M'està dient que un jutge prevarica? és això? 

"...de forma pública y notoria, estábamos contratados como asesores. De hecho, casi la totalidad de los discursos y conferencias de Matas y Cañellas fueron elaboradas por mi despacho..." O sigui, aquest personatge cobrava a raó de 4000 euros mensuals per escriure els discursos de l'expresident Jaume Matas a través d'una empresa seva. Això serà punible o no (crec que no ho és, francament), però èticament és indecent que qualcú cobri d'un governant una sucosa nòmina pels discursos (o per la feina que sigui) i a la mateixa hora vagi fent gala d'ètica, independència, i rectitud moral.

Ah!, llavors parlava de Matas com "el mejor gestor de la historia de Baleares". I segurament parlava elogiosament de les paraules i declaracions de Matas ... continguts que havia escrit ell mateix. No mosseguis la mà que et dona de menjar, ja ho diuen. Ara diu coses ben diferents: hemeroteques, diví tresor.

"Y los hechos son que [...] estos dos profesionales de la Justicia me involucran en unos delitos nefandos." Això ho haurà de decidir la justicia, tal com està fent amb UM i el PP.

"...anuncio que interpondré querella criminal contra el juez Castro y el fiscal Horrach." Ells també ho podrien fer per haver-los acusat de "justiciero y desaforado", "interrogatorio demencial", "enfermiza insistencia", i en suma de prevaricació i falsedat.

"...no será delito ejercer el principio acusatorio contra los que, frívola y ridículamente, lo ejercen injustamente contra mi persona." Afegiu-ne: "frívolos y ridículos" segueix, home, segueix...

"Ser juez o fiscal no significa tener patente de corso, sino, en todo caso, patente de ecuanimidad y legalidad." Afegim: el jutge i el fiscal no són equànims ni legals.

Aquí s'acaba l'article... per sort per a l'imputat Alemany. En un sol article dóna raons suficients perquè el jutge i el fiscal interposin la querella que ell vol presentar per les mateixes raons. I si cerquem a les hemeroteques el podrien empaperar...

Totes, totes, totes les idees són defensables. Però amb educació, respecte, pedagogia, afany de divulgació i convicció, amenitat, tolerància, sensibilitat, empatia i cordialitat. Tot el contrari que aquest nefand personatge, entossudit en amotllar la realitat al seu discurs. Irrespetuós, maleducat, sectari, dogmàtic, elitista, perdonavides, condescendent, paternalista, desagradable, presuntuós, asocial, menyspreador, intel·lectualoide, antipàtic i difamador. I encara li paguen per atiar el foc.

Quien a hierro mata, a hierro muere.

No juzgues y no serás juzgado, no condenes y no serás condenado." (Lc 6,36-38)

 

Comentaris

 1. Primavera

  Bona entrada de primavera!!
  A veure si deixen de caure com a mosques i es neteja la imatge de Ses Illes

  Muntsa | 21/03/2010, 16:18
 2. Re: A cada porc li arriba el seu Sant Martí: Antonio Alemany Dezcállar

  Jo, entre Matas i Munar, estic veient una quantitat de coses que mai esperava a arribar a veure, més perquè la justícia va com va en aquest país. Però a diferència del qeu se diu a molts medis, jo no crec que la nostra sigui la comunitat amb més casos de corrupció. Basta que un vegi les barbaritats que s'han fet, per posar uns exemples d'il·Legalitats evidents, al Levante o bé l'hotel de Bofill a primera línea de mar a Barcelona. Aquí s'han anat destapant els casos un rere l'altre però que a altres llocs no es digui no vol dir que no hi sigui la corrupció. I en aquest cas m'assembla més greu callar com fan a altres lloc que no pas el que està passant a Balears.

  caterina | 27/03/2010, 22:13
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS